Indeling Bedrijvencentrum De Vuurmolen te Nederweert 

Bedrijvencentrum De Vuurmolen in Nederweert bestaat uit 7 kantoorruimten en 4 bedrijfsloodsen.

7 Kantoorruimten

Pannenweg 208a

Dit kantoor ligt op de 1e verdieping en beschikt over een eigen entree, toilet en pantry. De oppervlakte is circa 145 m².

Pannenweg 210

De 6 andere kantoorruimten hebben een gezamenlijke entreepartij met een royale ontvangsthal, granieten vloer en wachtruimte. De huurders mogen gebruik maken van de nette pantry met zitgelegenheid en de gemeenschappelijke vergaderruimte gelegen op de begane grond.

De dames- en heren toilet zijn beide geheel betegeld, voorzien van een hangcloset en fonteintje, zeepdispenser en droger.
Alle ruimten zijn voorzien van veel daglicht, apart te regelen verwarming, glasvezel en Wi-Fi en een eigen deurbel. Dit bedrijvencentrum heeft voldoende parkeerplaatsen en men kan gebruik maken van een overdekt terras.
De oppervlakte van de kantoren varieert van circa 14 m² tot circa 46 m².

Begane grond
Vanuit de centrale hal zijn alle vertrekken op de begane grond bereikbaar.
De kantoren op de begane grond zijn voorzien van grote puien met zeer veel daglicht.

Verdieping
De huurders van de kantoren gelegen op de eerste verdieping van het bedrijvencentrum kunnen gebruik maken van een eigen pantry en wachtruimte aldaar.

 

4 bedrijfsloodsen

Pannenweg 208

Deze bedrijfsruimten met diverse kantoorruimten, verwarming middels cv ketel en 2 heaters, opslag, pantry en toiletten heeft een totale oppervlakte van circa 817 m².

Pannenweg 324

Deze bedrijfsruimte is voorzien van een lichtstraat, een heather en heeft een oppervlakte van circa 416 m². 

Pannenweg 322

Deze bedrijfsruimte is voorzien van een lichtstraat, toilet met closet en urinoir en wasbak, een heather met een oppervlakte van circa 412 m². Op de 1ste verdieping is een showroom en kantoor en is groot circa 50 m². 

Pannenweg 320

Deze bedrijfsruimte is voorzien van een heather, toilet met closet en wasbak, kleine zolder en heeft een oppervlakte van circa 165 m².

Deze bedrijfsruimten kunnen over de glasvezel en Wi-Fi beschikken en er zijn voldoende parkeerplaatsen.